Truall + Ndertese Qender Fier


  • 1

Karakteristikat

303.42m²
Sipërfaqja

101.14m²
Sipërfaqje Trualli

101.14m²
Sipërfaqje Ndertese

8533
Zona Kadastrale

Përshkrimi

  • Lloji i Pasurisë: Truall
  • Sip.totale: 101.14 m2
  • Sip.Tr.: 101.14 m2
  • Sip.Nd.: 101.14 m2
  • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
  • Cmimi:  6,000,000 Leke
  • Adresa: Lgj."29 Nentori",Qender Fier

 

Prona eshte truall+ndërtesë 2 kt dhe ndodhet në Lagjia "29 Nëntori", të qytetit të Fierit.Prona lokalizohet rreth 140 m në anën jugperëndimore të Shkollës Rajonale të Muzikës "Jakov Xoxa", rreth 290 m në anën verilindore të Gjykatës dhe rreth 190 m në anën verilindore të Shkollës "Andon Xoxa".Infrastruktura e zonës ku ndodhet prona objekt vlerësimi në përgjithësi është e mirë. Rrugët kryesore dhe dytësore të zonës janë të shtruara dhe të asfaltuara. "29 Nëntori", të qytetit të Fierit.Prona  ka një sipërfaqe trualli të regjistruar prej 101.14 m2, dhe sipërfaqja e njollës së ndërtimit është 101.14 m2 ne dykate.

Vendondodhja

L. 29 Nentori