Skip to main content

Mënyrat e Bankingut: Bashkohu me Raiffeisen Bank

Do të dish si është përvoja bankare me ne? Zbulo se çfarë na diferencon dhe sa e lehtë është të bëhesh klient. 

Si do të dëshironit të bashkoheshit Raiffeisen Bank?

Man sitting home in his armchair and using phone

Plotësisht përmes celularit

Hap një llogari vetë direkt nga Raiffeisen ON

  • Kliko butonin më poshtë dhe shkarko aplikacionin
  • Fillo regjistrimin dhe ndiq hapat
  • Nënshkruaj dokumentet online

Shijo lirinë tënde financiare!

Customer support phone operator working at computer. Happy call center agent working on support hotline in office. Smiling call center agent in conversation with customer over headset.

Me ndihmën e ekspertëve tanë

Hap një llogari rrjedhëse me ndihmën e ekspertëve tanë

  • Kliko butonin më poshtë dhe fillo të plotësosh formularin
  • Dërgo formularin online

Ekipi ynë do të të kontaktojë së shpejti për të të asistuar me hapjen e llogarisë!

Ke nevojë për më shumë informacion për llogarinë rrjedhëse?

Të kesh një llogari rrjedhëse në Raiffeisen Bank, lehtëson çdo gjë për ty. Me anë të llogarisë rrjedhëse mund të kryesh çdo transaksion bankar, transferta, depozitime dhe tërheqje cash dhe pagesa të ndryshme.