Skip to main content

Kartat: Udhëto me Rentalcars.com

Rezervo një makinë me qira tek rentalcars.com dhe përfito 10% ulje.

Zbritje e menjëhershme 10%

Nëse rezervon një automjet qoftë veturë ekonomike, kompakte, makinë luksoze, SUV apo mini van në rentalcars.com duke përdorur kartat Visa ose Mastercard nga Raiffeisen Bank, përfiton 10% zbritje nga vlera që paguan automjetin që zgjidhni të rezervoni.

Kjo zbritje aplikohet menjëherë në momentin që jeni duke kryer rezervimin.