Skip to main content

Bëj kohën cilësore së bashku realitet

Apliko për kartë krediti sot dhe krijo momente të bukura çdo ditë:

  • 0 komision vjetor për vitin e parë
  • 10% kthim për blerjet deri në 31 Korrik

Bashkohu me Raiffeisen Bank

Dëshiron të dish se si të bësh banking me ne? Zbulo sa e thjeshtë është të bëhesh klient.

Raiffeisen ON

Platforma digjitale: Raiffeisen ON

Bankingu më i lehtë se asnjëherë me RON. Aplikacioni më i avancuar i bankingut në Shqipëri

Këto produkte gjithashtu mund t'ju interesojnë

Kursi valutor

Përfitoni nga kursi i mirë që Raiffeisen Bank ofron, për të kryer shkëmbime valutore në llogaritë tuaja në çdo degë/agjenci të rrjetit të Bankës Raiffeisen në Shqipëri.

Banking i përgjegjshëm për një të ardhme të qëndrueshme

Për të arritur qëllimin për t'u bërë një bankë e përgjegjshme, ne nxisim zhvillimin e produkteve dhe shërbimeve financiare green.

Lajmet më të fundit

Zbulo më shumë për lajmet më të fundit, deklarata për shtyp dhe iniciativa të reja.