Skip to main content

PRODUKTE DIGJITALE: Raiffeisen ON

Skano dhe shkarko Raiffeisen ON dhe njihuni me eksperiencën më inovative të aplikacionit tonë bankar

Shkarko tani Raiffeisen ON

Merr Raiffeisen ON në smartfonin tënd!

Skano kodin QR duke përdorur thjesht kamerën e smartfonit tuaj. Në vetëm disa hapa, mund të bëhesh klient i Raiffeisen Bank Shqipëri. Njihuni me eksperiencën më inovative të aplikacionit tonë për bankar. 

Çfarë mund të bësh në Raiffeisen ON?

Bashkohu me Raiffeisen Bank

Do të dish si është përvoja bankare me ne? Zbulo se çfarë na diferencon dhe sa e lehtë është të bëhesh klient.