Skip to main content

Kartat: Bëj eksperiencën ekskluzive realitet!

Fito biletën VIP Lounge për në gjysmë-finalen e Kampionatit Europian 2024 në Dortmund, Gjermani

Disa nga benefitet e biletave VIP Lounge

Zonë e Dedikuar VIP

Shijoni ndeshjen në zonë të dedikuar enkas për ju.

Open Bar

Emocionet e ndeshjes të shoqëruara me pije pa limit.

Urban Street Food

Para dhe pas ndeshjes shijoni ushqimin e shpejtë lokal në një zonë dedikuar Urban Street Food.

 

Muzikë e argëtime

Festoni siç tifozet dine në mes të muzikës dhe argetimit pa kufi.

Bëj emocionet e mëdha realitet!

Si të bëhesh pjesë e promocionit për të fituar biletën VIP Lounge për në ndeshjen gjysmë-finale të Kampionatit Europian 2024 në Dortmund, Gjermani,
 
Klienti duhet që përgjatë periudhës së promocionit 3-23 Maj 2024:
  • Hyjë në aplikacionin digjital Raiffeisen ON të paktën pesë herë, në ditë të ndryshme
  • Kryejë minimumi pesë blerje me kartat Raiffeisen


Katër klientët e parë që kryejnë më shumë blerje me kartë, bëhen fitues të biletave VIP!

Nuk ke ende një kartë krediti Raiffeisen?

Apliko online për të marrë një kartë krediti Raiffeisen dhe përfito nga oferta.