Skip to main content

Një dhuratë për ditën tuaj!

Bëj blerje vetëm me kartat Raiffeisen Bank dhe shpërblehu me 8% kthim.

Kushtet e fushatës

Ky 8 Mars është një rast për të festuar forcën dhe guximin e grave që na bëjnë të ecim përpara çdo ditë. Raiffeisen Bank ka menduar për ju, ndaj duam t’ju sjellim një dhuratë për ditën tuaj.

Për të përfituar nga oferta ju mjafton të përdorni një nga kartat e kreditit dhe debitit gjatë periudhës 6-8 Mars, në të gjithë Pikat e shitjes (POS/E-commerce) brenda vendit.

Kohëzgjatja

06 Mars – 08 Mars 2024

Shuma minimale

Shuma minimale e veprimeve për të përfituar cashback: 8,000 lekë / 80 Euro

Kartëmbajtësit

Përfitojnë të gjithë kartëmbajtëset gra (PI Mass & PRM)

Llojet e kartave

Përfshihen të gjithë llojet e kartave të debitit dhe kreditit për individë, së bashku me produktet shtesë dhe Smartpay.

8% cashback

8% cashback për të gjithë veprimet e kryera në POS & E-Commerce brenda vendit. 

Vlera maksimale

Vlera maksimale e cashback që mund të përfitohet në nivel klienti është 8,000 lekë  / 80 Euro. 

Përfitimi i cashback

Rimbursimi i vlerës cash back do të kryhet dy javë pas përfundimit të fushatës.