Skip to main content

Kur pushimet verore kthehen në kujtimet e saj të preferuara

Shijo çdo moment në maksimum me Mastercard

Bëni 12 ose më shumë blerje në shumën kumulative minimale prej 40.000 LEK me kartën tuaj Mastercard. Përgjatë çdo muaji të fushatës (korrik dhe gusht 2024), 2000 mbajtësve të parë të kartave do iu kthehen 2.500 LEK në llogari.

Fushata promocionale zhvillohet përgjatë dy periudhave si në vijim:

Periudha e parë

Nga 01.07.2024 deri më 31.07.2024, duke i përfshirë të dyja datat

Periudha e dytë

Nga 01.08.2024 deri më 31.08.2024, duke i përfshirë të dyja datat

Paguani me kartën tuaj Mastercard dhe mund të fitoni më shumë.

Vlera Cashback do të paguhet deri në datën 15 të muajit pasardhës nëse plotësohen kushtet e mësipërme.

Kliko linkun për të zbuluar kushtet e plota të fushatës.

1998937451

Shijo çdo moment në maksimum me Mastercard

Eksploroni një botë mundësish me kartat Raiffeisen të krijuara për përdorim të përditshëm dhe udhëtime.