Kontakt

Zëri juaj do të na ndihmojë të përmirësojmë shërbimet tona dhe të rrisim kënaqësinë e klientit!

Mesazhi i mirëseardhjes

I nderuar Klient,

Mirëserdhët në faqen e Kontaktit të Raiffeisen Bank Shqipëri!

Raiffeisen Bank Shqipëri synon të rrisë vazhdimisht kënaqësinë e klientëve të saj.

Ne besojmë se çelësi i arritjes së këtij qëllimi është përmes ofrimit të një shërbimi të shkëlqyer dhe se ju mund të na ndihmoni ta arrijmë këtë së bashku.

Ne ju jemi mirënjohës nëse ju ndani me ne opinionin dhe mendimin tuaj për cilësinë e shërbimit në degët dhe agjencitë e Raiffeisen Bank Shqipëri.

Për të bërë një kerkesë, ankesë apo sugjerim për një çështje të caktuar, ju lutem përdorni formularët e gatshëm në menunë “Zbulo më shumë”.

Në këtë mënyrë, ne do të kuptojmë në detaje informacionin e marrë dhe do ju përgjigjemi me shpejtësi sipas rregullave të përcaktuara te Bankës.

Faleminderit

Ju mund të na kontaktoni në:

Telefon:

  • 00355 4 2381 381 për cdo pyetje të përgjithshme për bankën, produktet dhe shërbimet tona.
  • 0800 7777 (fix line) dhe 00355 4 2227 262 për çdo problem me kartën tuaj të debitit apo kreditit, me aktivizimin apo bllokimin e tyre, blerjet online, pagesat në Pikat e Shitjeve (POS) etj.

E-mail:

  • [email protected]për çdo informacion për bankën, ofertat, produktet dhe shërbimet tona.
  • [email protected]për çdo ankesë që ju mund të keni për sherbimet apo produktet e bankës.
  • [email protected]për çdo sugjerim apo vlerësim që ju dëshironi të shprehni.

Departamenti i Mbledhjes së Huasë Retail mund të kontaktohet:

Telefon:

  • 00355 4 2274 566

E-mail:

  • [email protected], për çdo pyetje apo sugjerim që mund të keni në lidhje me detyrimet në vonesë për produket tuaja të kredisë (kredi, karte krediti, overdraft).

Zbulo më shumë

Dergo Email

Ankesa

Sugjerimet