Na kontaktoni

Ne jemi në kërkim fintech që kanë zgjidhjeve inovative, për të zhvilluar së bashku biznesin bankar të së nesërmes.

Mund të na kontaktoni dhe të ndani idetë, produktet dhe shërbimet tuaja në mënyrë që t'u ofrojmë klientëve inovacionin bankar.

E-mail:  [email protected]