Fushate promocionale RSF

Eshtë e shpejtë, e thjeshtë dhe e sigurt!

Me Kredinë Ekspres ju mund të siguroni mobilim bashkëkohor, pajisje elektroshtëpiake pa u shqetësuar për paratë. Raiffeisen Bank ju mundëson financimin e produkteve që dëshironi brenda në dyqan, pa qenë e nevojshme të paraqiteni pranë sporteleve të bankës dhe ju mund të bëni tuajat një ose disa produkte/shërbime që tregtohen aty në një kohë record. Kemi kënaqesinë t’ju njoftojmë se per herë të parë, nga data 1 Mars kemi startuar fushatën promocionale me Retail Neptun për financimin e produkteve me këste mujore me 0% interes deri në 5 vite.  

Kushtet

Afati i Kredisë

Deri në 4 vjet

Shuma e Kredisë

10,000 Lek – 300,000 Lek ( min 6 muaj - max 48 muaj)                                                                                         

   300,000 Lek – 500,000 Lek( min 6 muaj – max 60 muaj)

Financimi i Bankës

deri në 100 %

Produktet qe mund te financohen

Elektroshtëpiake të mëdha, TV dhe elektroshtëpiake te vogla duke përfshirë Instalim/Montim dhe Garanci extra

          Norma e Interesit

                                                                                                                                                 

0% interes

   Komisioni i Administrimit

0% e shumes se financuar

Dokumentat e nevojshme

Dokument identifikimi Personal

 

 

*Interesi i Bonove të Thesari 12-mujore rezulton nga ankandet e zhvilluara, rezultatet e të cilave shpallen në të njëjtën ditë të organizimit të ankandit dhe publikohen në faqet respektive të Ministrisë së Financave dhe Bankës së Shqipërisë.

Për më shumë informacion kontaktoni bankierin personal në degën më të afërt të Raiffeisen Bank ose telefononi në numrin e kontaktit +355 4 2381381.

Faqet më të vizituara