Platforma digjitale Raiffeisen ON

Dëshiron shërbime bankare kudo që je? Po! Është e mundur dhe e thjeshtë me platformën digjitale Raiffeisen ON. Aplikacioni financiar më i shkarkuar në Shqipëri ju sjell Bankën në xhepin tuaj si edhe një numër funksionalitetesh tërheqës, për jetë komode dhe menaxhimin e financave tuaja.

 

 Aplikacioni financiar më i shkarkuar në Shqipëri

 Përmbledhje e llogarive  dhe veprimeve

 Menaxhim i kartave

 Qasje e sigurt në desktop, telefon dhe tablet

 

AppStore

 

 

 

Nuk je klient i Raiffeisen Bank?

 

Nis aplikimin online për llogari tani.

 

 

Çfarë tjetër mund të bëj me Raiffeisen ON?

 

 Paguaj faturat online

 Kontrollo balancën e kredisë

 Apliko direkt për kredi personale ose për kartë

 Kurs këmbimi dhe normë interesi e personalizuar

 


 

Si mund të dërgoj para?

 

A e dini se përmes KUIK në Raiffeisen ON, ju mund t’i dërgoni dhe t’i kërkoni para thjesht dhe shpejt  vetëm nëpërmjet numrit të telefonit.

 

 

AppStore

 

 

 

Nuk je klient i Raiffeisen Bank?

 

Nis aplikimin online për llogari tani.

 

 

A duhet të paguaj për Raiffeisen ON?

 

Gjëja më e rëndësishme është që nuk është e nevojshme të paguani tarifa shtesë për të përdorur Raiffeisen ON. 0 komision dhe 0 pagesë mujore për të përdorur shërbimin. Komoditet ekstra – përmbush nevojat bankare nga shtëpia apo zyra. Kontrollo balancat e llogarive dhe veprimet, 24 orë në çdo ditë të javës.

Çfarë nevojitet për të patur Raiffeisen ON? Është tepër e thjeshtë. Duhet të kesh një llogari rrjedhëse në Raiffeisen Bank dhe të keni të regjistruara dhe të përditesuara në bankë të dhënat e mëposhtme: Numër personal ID dhe numër telefoni.

 

A janë të dhënat e mia të sigurta në RON?

 

Në platformën dixhitale Raiffeisen ON, ne jemi kujdesur të ofrojmë elementet më të larta të sigurisë në tregun kombëtar dhe ndërkombetar. 

Për t’u njohur me specifikat e këtyre elementeve dhe disa këshilla sigurie që do ju nevojiten gjatë përdorimit të Raiffeisen ON, Kliko Këtu

 

 

Për të parë pyetjet më të shpeshta kliko këtu!

 

AppStore

Faqet më të vizituara