Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Veçori

6007m²
Sipërfaqja

3184
Zona Kadastrale

3,240,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona eshte Toke Are me siperfaqe 6,007 m2 dhe ndodhet në fshatin Rinia, të qytetit të Durresit.Prona ndodhet në një terren fushor, dhe është e parrethuar. Aktualisht është e lirë nga strukturat ndërtimore.Infrastrukura e zonës ku ndodhet prona është e mirë, rruga kryesore është e shtruar dhe e asfaltuar.Zona ku ndodhet prona është një zonë me karakter rural, rezidencial dhe komercial. Në zonën përreth janë të ndërtuara shtëpi pushimi, komplekse apo Bar-Restorante.

Cmimi ulet nga 3,640,000 Leke ne 3,240,000 Leke

Harta

Sektori Rinia (rreth 2.1 km në veri-perëndim të Fshatit Bishtkamëz),Durrës

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu