28.06.2022

Banka Blen

1 USD = 109.5 Leke

1 EUR = 116.2 Leke

1 GBP = 136.15 Leke

1 CAD = 85.3 Leke

1 CHF = 115.6 Leke

1 AUD = 75.85 Leke

28.06.2022

Banka Shet

1 USD = 115.5 Leke

1 EUR = 122.2 Leke

1 GBP = 142.15 Leke

1 CAD = 91.3 Leke

1 CHF = 121.6 Leke

1 AUD = 81.85 Leke

Lajmet Raiffeisen

07.06.2022

Struktura e auditimit të brendshëm duhet të jetë në përputhje me zhvillimin e teknologjisë.

Struktura e auditimit të brendshëm duhet të jetë në përputhje me zhvillimin e teknologjisë.Intervista e zj. Dorida Stambolla për revistën “Monitor”, ku u shpreh se struktura e auditimit të brendshëm duhet të jetë pararojë e...

03.06.2022

Raiffeisen inauguron këndin e lojërave në qytetin e Beratit

Raiffeisen Invest ka bërë të mundur krijimin e hapësirave rekreative në qytetin e Beratit.

Kursi Valutor

28.06.2022

Banka Blen

1 USD = 109.5 Leke

1 EUR = 116.2 Leke

1 GBP = 136.15 Leke

1 CAD = 85.3 Leke

1 CHF = 115.6 Leke

1 AUD = 75.85 Leke

28.06.2022

Banka Shet

1 USD = 115.5 Leke

1 EUR = 122.2 Leke

1 GBP = 142.15 Leke

1 CAD = 91.3 Leke

1 CHF = 121.6 Leke

1 AUD = 81.85 Leke

Na Kontaktoni

Për cdo pyetje të përgjithshme për bankën, produktet dhe shërbimet tona.

Rrjeti i degëve / ATM

Gjeni degën, agjensinë ose ATM më të afër Raiffeisen

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu