Të gjitha lajmet ne një hapesirë. Të rejat, fjalimet dhe prezantimet, te gjitha eventet e bankës jane të arkivuara dhe te aksesueshme nga kushdo qe do të informohet mbi punet e Raiffeisen Bank. Më shume

Çmime dhe Mirënjohje

Banka me e Mire e Huaj ne Shqiperi (2015,2011)

Banka me e Mire ne Shqiperi (2013,2012,2008,2007)

Banka me e Mire ne Shqiperi (2011,2010,2009,2008)

Banka me e Mire ne Shqiperi (2007,2006,2005,2004)

Banka me e Mire ne Shqiperi (2009,2006,2005,2004)

Banka me e Mire ne Shqiperi (2007,2006,2005)

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu