Raiffeisen Bank Sponsor Gjeneral i Konferences se Gjashte Kombetare Studentore


25.5.2008

Raiffeisen Bank ka sponsorizuar per te tretin vit rradhazi Konferencen Kombetare Studentore ne kuadrin e projektit “Ekonomia Shqiptare ne fokusin e studenteve te finances”. Kete vit tema e konferences ishte: “Ndermarrjet e vogla dhe te mesme gjeneratore te zhvillimit”. Konferenca, teresisht produkt i nismes dhe kontributit akademik te studenteve ne prag te perfundimit te fakultetit, konfirmoi punen e tyre shkencore ne evidentimin e problematikave te ekonomise shqiptare dhe alternativave te mundshme te zbutjes se tyre.

Ne konference ishin te pranishem dhe Z. Dhori Kule, Rektori i Universitetit te Tiranes, Z. Omer Stringa, Dekani i Fakultetit Ekonomik, Z. Eduart Shalsi, Zv. Kryetar i Bashkise, Vilma Baçe, Drejtore per Mardheniet me Publiku ne Raiffeisen Bank, te cilet pershendeten konferencen me nga nje fjalim te shkurter. Pjesemarrese ne Konference ishte edhe Zj. Ensuela Hysnelaj, Drejtore e Divizionit te SME ne Raiffeisen Bank, e cila mbajti edhe nje referat per studentet me temen “Zhvillimi i bizneseve SME ne Shqiperi”, i cili u ndoq me mjaft interes. Te pranishem ishin edhe mjaft studente e pedagoge te Fakultetit Ekonomik.

Studentet paraqiten punen e tyre nepermjet prezantimeve, duke treguar edhe njehere punen e madhe dhe pergatitjen e tyre per ne Konference. Konferencea perfundoi me nje koktej te organizuar per te gjithe pjesemarresit. Ky aktivitet u pasqyrua ne median e shkruar dhe elektronike.