Dëshiron shërbime bankare kudo që je? Po! Është e mundur dhe e thjeshtë me platformën digjitale Raiffeisen ON. Aplikacioni financiar më i shkarkuar në Shqipëri ju sjell Bankën në xhepin tuaj si edhe një numër funksionalitetesh tërheqës, për jetë komode dhe menaxhimin e financave tuaja.

 

 Aplikacioni financiar më i shkarkuar në Shqipëri

 Përmbledhje e llogarive  dhe veprimeve

 Menaxhim i kartave

 Qasje e sigurt në desktop, telefon dhe tablet

 

AppStore

 

 

 

Çfarë tjetër mund të bëj me Raiffeisen ON?

 

 Paguaj faturat online

 Kontrollo balancën e kredisë

 Apliko direkt për kredi personale ose për kartë

 Kurs këmbimi dhe normë interesi e personalizuar

 


 

Si mund të dërgoj para?

 

A e dini se përmes KUIK në Raiffeisen ON, ju mund t’i dërgoni dhe t’i kërkoni para thjesht dhe shpejt  vetëm nëpërmjet numrit të telefonit.

 

 

AppStore

 

 

A duhet të paguaj për Raiffeisen ON?

 

Gjëja më e rëndësishme është që nuk është e nevojshme të paguani tarifa shtesë për të përdorur Raiffeisen ON. 0 komision dhe 0 pagesë mujore për të përdorur shërbimin. Komoditet ekstra – përmbush nevojat bankare nga shtëpia apo zyra. Kontrollo balancat e llogarive dhe veprimet, 24 orë në çdo ditë të javës.

Çfarë nevojitet për të patur Raiffeisen ON? Është tepër e thjeshtë. Duhet të kesh një llogari rrjedhëse në Raiffeisen Bank dhe të keni të regjistruara dhe të përditesuara në bankë të dhënat e mëposhtme: Numër personal ID dhe numër telefoni.

 

Për të parë pyetjet më të shpeshta kliko këtu!

 

AppStore

Faqet më të vizituara