Prona në shitje

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected]

Kërkoni

ALL ALL

Apartament Golem Kavaje

Kompleksi Freskia, Kryemedhenj, Kavaje

3
dhomat

2
Banjo

125.62m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Apartament( Duplex)
 • Sip.totale: 125.62 m2
 • Adresa: Kompleksi Freskia,Kryemedhenj,Kavajë

 

Prona nr 305/136-N2 eshte pjese e nje kompleksi qe ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).Ndertesa ku ndodhet prona eshte eshte e  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.Apartamenti eshte i tipit dupleks, organizuar si më poshtë.Kati perdhe perbehet nga ambjentet e dites: dhome ndenje me aneks gatimi, tualet; Kati i sipërm (ndërkati) përbehet nga 2 dhoma gjumi, koridor, ballkon dhe një tualet. Apartamenti 305/136-N2 ka hyrje me vete, direkt nga sheshi funksional i nderteses qe ndodhet ne jug.  Sipërfaqja eshte 58.18 M2.Siperfaqia e ambjenteve duke llogaritur dhe nderkatin eshte 125.62 m2.Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe. Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.
Rifiniturat e brendshme te nje cilesie te mire si me poshte :
Dyshemete: Dyshemetë janë të shtruara me pllaka gresMuret/tavanet: Muret dhe tavanet janë të suvatuara dhe te lyera.Dritaret dhe dyert e ballkoneve jane duralumini shoqeruar me grila. Dera e hyrjes eshte e blinduar.Tualetet: Jane te shtruar dhe te veshur me pllaka qermike. 

Are Shkozet Durres

Shkozet, Durres (Prane shkolles Turgut Ozal)

4303m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Are
 • Sip.totale: 4303 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 43,000,000 Leke
 • Adresa: Shkozet,Durres

Prona me titullin Toke Are eshte me siperfaqe 4303 m2. Ajo ndodhet pergjate Autostrades Tirane-Durres, prane Kolegjit Turgut Ozal dhe ka akses te mundshem. Prona eshte e lire dhe pa ndertime siper.

Are Sallmane Durres

Sallmane Durres

15218m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Are
 • Sip.totale: 15218 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 91,000,000 Leke
 • Adresa: Sallmane,Durrës

Prona me titullin Toke Are eshte me siperfaqe 15,218 m2. Ajo ndodhet pergjate Autostrades Tirane-Durres dhe ka akses te mundshem. Prona eshte e lire dhe pa ndertime siper.

2 Njesi Kruje

Rr. Donika Kastrioti Kruje

420m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Njësi
 • Sip.totale: 420 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë pronësie
 • Cmimi: 13,900,000 Leke
 • Adresa: Rr." Donika Kastrioti",Krujë

Prona ndodhet ne zonen e qendres se Krujes, ne distance rreth 200m ne veriperendim te godines se Bashkise se qytetit.Ndertesa ku ndodhet prona eshte e vendosur rreth 260m në juglindje të kryqezimit të rrugës "Donika Kastrioti", me rrugën "Skenderbej" (rruga kryesore), e pozicionuar ndermjet rruges "Donika Kastrioti" dhe rruges kryesore te qytetit.Ndertesa ndodhet buze rruges "Donika Kastrioti", ne anen perendimore te saj dhe me komunikim direkt me te.Pronat,  përbëjnë pasuritë me nr.3/1124-N6 dhe nr. 3/1124-N5, te llojit Njesi, me siperfaqe te regjistruara perkatesisht 210M2 , te cilat ndodhen ne katin e dyte dhe te trete teknik te nje ndertese 4 kat, ndertuar rreth vitit 2007.

 3/1124 - N6 /  Sip. 210 m2  / Cmimi:  6,100,000 Leke

 3/1124 - N5 /   Sip.210 m2  / Cmimi:  7,800,000 Leke

9 Njesi Kryemedhenj Kavaje

Rr. Gjuzeve Kryemedhenj

1082m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Njesi
 • Sip.totale: 1082.2 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 59,500,000 Leke
 • Adresa: Rr." Gjuzeve" Kryemedhenj,Kavaje

Pronat jane pjese e nje kompleksi turistik dhe ndodhen ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur "Plazhi i Golemit". Ato jane vendosur rreth 4 km ne juglindje te kryqezimit te rruges Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje, tek Plepat.Kompleksi eshte e pozicionuar rreth 90m ne vije ajrore, ne perëndim te superstradës Durrës – Kavajë dhe rreth 400m larg nga bregu i detit.Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta krysisht 10-15 vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi dhe tregtare, ndersa ne katet e siperme jane apartamente.Aktualisht ofrohen per shitje 9 njesi me siperfaqe te ndryshme qe ne total jane 1082 m2.

 

107/28+1-N3  / Sip. 71 m2  / Cmimi:  3,600,000    Leke                                                                                    

107/28+4-N1  / Sip. 71 m2  / Cmimi:  3,600,000    Leke

116/69+2-N1  / Sip. 81 m2  / Cmimi:  4,100,000    Leke

116/70+3-N    / Sip. 212 m2 / Cmimi: 10,700,000  Leke

116/84+2-N1  / Sip.75.7 m2 / Cmimi:  3,800,000   Leke

116/84+2-N2  / Sip. 75.7 m2 / Cmimi:  4,800,000  Leke

116/86+2-N1  / Sip.175.4 m2 / Cmimi: 10,800,000 Leke

116/86+3-N1  / Sip. 175.4 m2 / Cmimi: 10,800,000 Leke

116/86+4-N3  / Sip. 145 m2  /   Cmimi:  7,300,000  Leke

Are Divjake Lushnje

Divjake

6220m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Arë
 • Sip.totale: 6220 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 2,400,000 Leke
 • Adresa: Divjakë,Lushnje

Prona ndodhet ne veriperendim të qytetit te Divjakes, ne nje distance rreth 2.8 km ne vije ajrore nga qendra.Ajo eshte e pozicionuar rreth 2.3km ne ane veriperendimore te rruges kryesore Divjake-Lushnje, me shtrirje ne zonen midis Pishave te Divjakes, rreth 500m ne anen lindore dhe ne brendesi te parcelave te tokave are.

Are Shtepez Gjirokaster

5317m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Are
 • Sip.totale: 5317 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 8,500,000 Leke
 • Adresa: Shtepez,Gjirokaster

Prona është më titull pronësie Arë dhe ndodhet në fshatin Shtepez, të qytetit të Gjirokastrës. Prona lokalizohet rreth 13 km në anën veriore të qendrës së qytetit të Gjirokastrës, rreth 13.2 km në anën jugore të qendrës së qytetit të Tepelenës, rreth 4.6 km në anën veriore të kryqëzimit të rrugës nacionale Tepelenë – Gjirokastër me rrugën e fshatit Picar, buzë rrugës kryesore Tepelenë – Gjirokastër (në krahun lindor), në anën lindore të kryqëzimit të rrugës së fshatit Shtepez me rrugën nacionale dhe përballë Autogrill "OIL".

Truall +depo karburanti+ndertese Yzberish Tirane

Yzberish

8020m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Truall
 • Sip.totale te pasurise: 8020 m2
 • Sip.Tr.: 8020 m2
 • Sip.Nd.: 5600m2
 • Dokument Pronesie: Çertifikatë Pronësie 
 • Cmimi: 31,700,000 Leke
 • Adresa: Yzberisht,Tirane

Prona eshte nje parcele toke e regjistruar si e llojit Truall, me siperfaqe 8020 M2, mbi te cilen ndodhen depo karburanti e godine 1 kat me siperfaqe ndertimore 5600 M2.Prona ka funksionuar dikur si terminal depozitash karburanti, e realizuar para viteve 90’.Aktualisht prona nuk eshte ne funksionim

Apartament Qender te Fierit

L. 29 Nentori

2
dhomat

1
Banjo

69.2m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Apartament
 • Sip.totale: 69.2 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 3,000,000 Leke
 • Adresa: Lgj." 29 Nentori",Fier
 • Rezervuar

Apartament ndodhet në katin e tretë nga toka të një pallati të vjetër 5 katësh, pallati nr 7, në shkallën nr 3, apartamenti nr 19, që ndodhet në lagjen “29 Nëntori”, Fier.
Pallati në të cilin bën pjesë prona është pjesë e pallateve të vjetra të ndërtuara në lagjen “29 Nëntori” të qytetit të Fierit. Pallati është ndërtuar rreth viteve 1963-1965. Apartamenti i është nënshtruar një rikonstruksioni në vitin 2005.Pallati në të cilën ndodhet prona është një godinë polifunksionale ku kati përdhe i pozicionuar buzë sheshit "Fitorja" funksionon si ambjente shërbimi ndërsa katet e tjera funksionojnë si ambjente banimi.

Truall + Ndertese Qender Fier

L. 29 Nentori

303.42m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Truall
 • Sip.totale: 101.14 m2
 • Sip.Tr.: 101.14 m2
 • Sip.Nd.: 101.14 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi:  6,000,000 Leke
 • Adresa: Lgj."29 Nentori",Qender Fier

 

Prona eshte truall+ndërtesë 2 kt dhe ndodhet në Lagjia "29 Nëntori", të qytetit të Fierit.Prona lokalizohet rreth 140 m në anën jugperëndimore të Shkollës Rajonale të Muzikës "Jakov Xoxa", rreth 290 m në anën verilindore të Gjykatës dhe rreth 190 m në anën verilindore të Shkollës "Andon Xoxa".Infrastruktura e zonës ku ndodhet prona objekt vlerësimi në përgjithësi është e mirë. Rrugët kryesore dhe dytësore të zonës janë të shtruara dhe të asfaltuara. "29 Nëntori", të qytetit të Fierit.Prona  ka një sipërfaqe trualli të regjistruar prej 101.14 m2, dhe sipërfaqja e njollës së ndërtimit është 101.14 m2 ne dykate.

Faqja 1 nga 14 faqe  1 2 3 >  Last ›