ALL ALL

m2 m2

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected] Të gjitha shpenzimet dhe taksat në lidhje me shitblerjen e pronave dhe detyrimet e prapambetura për çdo pronë (nëse ka) janë në ngarkim të blerësit.

Arë

Koplik

1,500,000 ALL

11000m²

Shitur

Truall dhe Arë

Durrës

4,500,000 ALL

3300m²

Okazion

Truall

Shëngjin

11,300,000 ALL

2827m²

Shitur

Arë

Durrës

4,000,000 ALL

4170m²

Shitur

Arë

Durrës

1,200,000 ALL

1000m²

Shitur

Arë

Durrës

640,000 ALL

3750m²

Shitur

Arë

Durrës

111,000,000 ALL

22546m²

Okazion

Apartament

Rrëshen

1,190,000 ALL

64.4m²

Rezervuar

Njësi

Elbasan

2,430,000 ALL

144m²

Rezervuar

Truall,Arë dhe Ndërtesë 

Krujë

1,428,000 ALL

702m²

Per Shitje

Ndërtesë 

Elbasan

92.5m²

Shitur

Apartament

Elbasan

550,000 ALL

32.5m²

Shitur

Faqja 10 nga 14 faqe ‹ First  < 8 9 10 11 12 >  Last ›

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu