ALL ALL

m2 m2

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected] Të gjitha shpenzimet dhe taksat në lidhje me shitblerjen e pronave dhe detyrimet e prapambetura për çdo pronë (nëse ka) janë në ngarkim të blerësit.

Pemëtore

Kavajë

6,600,000 ALL

6600m²

Shitur

Truall dhe Ndërtesë 

Lezhë

4,500,000 ALL

327.56m²

Okazion

Truall

Burrel

850,000 ALL

272m²

Per Shitje

Arë

Elbasan

760,000 ALL

6937m²

Per Shitje

Arë

Elbasan

498,000 ALL

4337m²

Per Shitje

Arë

Elbasan

293,000 ALL

2939m²

Per Shitje

Truall dhe Arë

Elbasan

392,800 ALL

383m²

Per Shitje

Truall dhe Ndërtesë 

Peqin

14,800,000 ALL

983m²

Per Shitje

Njësi

Lushnje

20,000,000 ALL

360.3m²

Okazion

Truall dhe Arë

Korcë

11,200,000 ALL

4100m²

Per Shitje

Truall dhe Arë

Korcë

2,290,000 ALL

738m²

Shitur

Apartament

Korcë

62.2m²

Shitur

Faqja 11 nga 14 faqe ‹ First  < 9 10 11 12 13 >  Last ›

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu