Prona në shitje

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected]

Kërkoni

ALL ALL

Truall + Ndertese Vlore

Rr. Janaq Kilica, Vlore (90m ne lindje te Parkut Automobilistik te qytetit)

1
dhomat

1
Banjo

532m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Truall
 • Sip.Tr.: 282 m2
 • Sip.Nd.: 250 m2
 • Dokument Pronesie: Çertifikate Pronesie
 • Cmimi: 5,166,000  Leke
 • Adresa:Rr." Janaq Kilica,Vlore

Zona ku ndodhet pronaeshte e pajisur me infrastrukturen kryesore te nevojshme per banim dhe zhvillim aktiviteti komercial. Ndertesa magazine eshte me konstruksion themele tip plinta b/a, kollona, trare b/a dhe solete b/a. Muret dhe tavani jane te suvatuar, ndersa dyshemeja eshte e shtruar me pllaka gresi te nje cilesie relativisht te mire.Muret ne ambientet ndihmese jane veshur pjeserisht me pllaka majolike dhe pjeserisht jane suvatuar dhe lyer me boje. Tavani eshte i suvatuar dhe lyer me boje.Ndertesa ka nje lartesi rreth 4.0 m. Dritaret jane prej druri dhe jane pajisur me kangjelle mbrojtese.

Are Pirg Korce

Pirg, Korce

2079m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Are
 • Sip.totale: 2079 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 776,800 Leke
 • Adresa: Pirg,Korçë

Toka pozicionohet rreth 1 km ne anen perendimore te kryqezimit te rruges nacionale "Pogradec -Korçe" me rrugen hyrese te fshatit Pirg, e cila mundeson aksesin ne token are ne anen perendimore te saj. Rruga paraqitet e asfaltuar dhe ne gjendje te mire teknike..Toka are ka qene e mbjelle me miser, prodhim i cili ishte mbledhur dhe toka mund te punohej e te mbillej serish sezonin tjeter.

Pyll Lanabregas Tirane

Lanabregas, Tirane

20000m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Pyll
 • Sip.totale: 20000m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 10,000,000 Leke
 • Adresa: Lanabregas,Tiranë

Prona ndodhet në një terren malor, është e parrethuar dhe lirë nga strukturat ndërtimore.Prona ndodhet rreth 500 m larg rrugës “Tiranë - Dajt”. 

 

 

Ara ( 2 parcela) Zvernec Vlore

Zvernec, Vlore

5000m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Are
 • Sip.totale: 5000 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 6,500,000 Leke
 • Adresa: Zvernec,Vlore

Pronat jane 2 Ara, funksionojnë si të tilla (të mbjella me pemë të llojit Ullinj).Aktualisht vec pemëve Ullinj janë të mbuluara nga bimësi barishtore.Pronat në anën verilindore të tyre janë të e kufizuara me rrugën dytësore që lidh zonën ne qytetin e Vlorës dhe me zonat e tjera përreth, ne anën jug perëndimore kufizohen me kanal kullimi dhe rrugë bujqësore.

 

25/5  /  Sip.2000m2  / Cmimi:  2,600,000 Leke

25/3  /  Sip.3000m2  /  Cmimi: 3,900,000 Leke

Are ( 2 parcela) Zvernec Vlore

Zvernec, Vlore

4680m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Are
 • Sip.totale: 4680m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 6,100,000 Leke
 • Adresa: Zvernec,Vlore

Are (2 parcela) te cilat ndodhen rreth 1.5 km në anën jugperëndimore të Ishullit të Zvërnecit. Pronat nëpërmjet rrugës dytësore e cila është e shtruar me materiale inerte, kanë akses në rrugën Kryesore “Zvërnec – Vlorë”, e cila është e shtruar dhe e asfaltuar. Nëpërmjet kësaj rruge pronat lidhet me pikat kryesore të zonës si: Fshati Zvërnec, Nartë, Qyteti Vlorë dhe Autostrada “Tiranë - Vlorë”. Zona konsiderohet si zonë Bregdetare me karakter rezidencial, komercial dhe bujqësore pasi në afërsi të pronave lokalizohen disa objekte komerciale, rezidenciale si dhe toka bujqësore të punuara ose jo.

Apartament Fier

Lagja “Liri Gero”, Fier

3
dhomat

1
Banjo

72.6m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Apartament
 • Sip.totale: 72.6 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 3,200,000 Leke
 • Adresa: Lgj." Liri Gero" ,Fier

Prona ndodhet ne katin e trete banim, te nje objekti banimi me 5-kate i cili ndodhet 900m ne veri-lindje te qendres se qytetit te Fierit.Zona ka karakter komercial pasi duke qene ne nje rruge kryesore te ketij qyteti pothuajse te gjitha katet e para te objekteve buze rrugeve jane kthyer ne njesi sherbimi.Apartamenti eshte ne gjendje dhe kushte mesatarisht te mira mirembajtje, dyshemeja eshte e shtruar me pllaka gres, muret dhe tavani jane te suvatuar dhe te lyer. Dera e hyrjes ne prone eshte dere e blinduar dhe e sigurt ndersa dyert e brendshme jane dualumin. Dritaret jane profil dualumin.Prona eshte e pajisur me nje nyje sanitare e cila ndricohet ne menyre natyrale. Tualeti eshte i veshur me pllaka gres dhe i pajisur me pajisjet h/sanitare. Vendodhja ne nje lagje te qete banimi , me hapesira jetike per levizje, hapesira te gjelberuara dhe  organizimi me siperfaqe optimale te apartamentit 2+1 perbejne avantazh.

Are Geshtenjas Pogradec

Geshtenjas, Pogradec

3300m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Are
 • Sip.totale: 3300 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 1,600,000 Leke
 • Adresa: Geshtenjas,Pogradec

Prona ndodhet afro 550 m larg Rrugës automobilistike që lidh zonën me Qytetin e Pogradecit dhe me zonat përreth.Prona është e rrethuar me toka bujqësore, të cilat jane pergjithesisht të punuara, duke garantuar keshtu se cilësia e zonës për qëllimin e planifikuar të pronës si Tokë Arë është e mirë dhe e favorshme. Akses i mundshem.

Kullote ne Gjirokaster

Viroi, Gjirokaster

10000m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Kullotë
 • Sip.totale:10000 m2
 • Cmimi: 4,000,000 Leke
 • Adresa:  Gerhot-Virua,Gjirokastër

Prona ndodhet ne Fshatin Virua, rreth 770 m larg Rrugës Nacionale “Gjirokastër-Tepelenë” dhe 550 m në anën jugperëndimore të Kompleksit “Freskia e Viroit”. Karakterizohet nga terren kodrinoro-malor dhe rrethohet nga toka pyjore në të gjitha anët e saj.Aktualisht është e mbuluar nga bimësi të llojit Dru Lisi, Shkozë dhe Mëllezë. Akses i mundshem.

Njesi Korce

Rr. Midhi Kostani, brenda Qendres Tregtare "City Center", Korce


Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Njesi
 • Sip.totale: 90.17 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 4,900,000 Leke
 • Adresa: Rr." Midhi Kostani" ,( brenda Qenres Tregtare City Center),Korçë

Rreth 600m ne veri te godines se Bashkise se qytetit te Korces, zona ku perfshihet prona perben nje zone me karakter miks, rezidenciale e komerciale, me lokale, njesi tregetare dhe gjithashtu eshte e formuar me se miri nga ana urbane. Prona ndodhet ne katin perdhe te nje ndertese polifunksionale me 12 kate te quajtur "City Centre" dhe kufizohet nga lindja me rrugen “Midhi Kostani”, nga perendimi me rrugen “Kico Greco”. Aktualisht ne perdorim si zyre sherbimi e dhene me qera mujore ALL 15,000/muaj.

Are+ Truall + Ndertese Baban Devoll

Baban, Devoll

6320m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Are+ Truall
 • Sip.totale: 6320 m2
 • Sip.Tr.: 500 m2
 • Sip.Nd.: 275 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 2,527,000 Leke
 • Adrea: Baban,Devoll

Prona ndodhet ne largesi rreth 2.1 km ne perendim te kryqezimit te rruges Bilisht - Korce me rrugen Bilisht - Baban. Akses i mundshem dhe i lehte. Ndertesa perbehet nga nje ambjent kryesor dhe nje ambjent ndihmes dhe me pare eshte perdorur si njesi tregtare.

Faqja 14 nga 15 faqe ‹ First  < 12 13 14 15 >