ALL ALL

m2 m2

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected] Të gjitha shpenzimet dhe taksat në lidhje me shitblerjen e pronave dhe detyrimet e prapambetura për çdo pronë (nëse ka) janë në ngarkim të blerësit.

Pyll

Tiranë

10,000,000 ALL

20000m²

Shitur

Arë

Zvërnec, Vlorë

3,000,000 ALL

3000m²

Shitur

Arë

Vlorë

5,500,000 ALL

4680m²

Shitur

Apartament

Fier

2,560,000 ALL

72.6m²

Shitur

Arë

Pogradec

1,600,000 ALL

3300m²

Per Shitje

Kullotë

Gjirokastër

2,960,000 ALL

10000m²

Okazion

Truall,Arë dhe Ndërtesë

Korcë

1,760,000 ALL

6320m²

Shitur

Truall dhe Ndërtesë

Tiranë

4,060,000 ALL

360m²

Pezulluar

Truall dhe Ndërtesë

Vlorë

100,000,000 ALL

1825.745m²

Okazion

Faqja 14 nga 14 faqe ‹ First  < 12 13 14

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu