Prona në shitje

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë kontaktoni në numrin +355 4 2381090 Ext: 1084 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected]

Kërkoni

ALL ALL

Njesi tregetare ne Golem, Kavaje (305-162+3-N2)

Kompleksi Freskia, Kryemedhenj, Kavaje

1
dhomat

1
Banjo

58.06m²
Sipërfaqja

Prona 305/162+3-N2 eshte pjese e nje kompleksi qe ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).

Ndertesa ku ndodhet prona eshte eshte e  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.

Njesia 305/162+3-N2 Ndodhet në ndertesen ne veri te kompleksit, katin perdhe; me orientim nga jugu. 

Hyrja realizohet nepermjet sheshit funksional te nderteses. Sipërfaqja e regjistruar e njesise eshte 58.06 m2.

Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe.

Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.

Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.

Njesi tregetare ne Golem, Kavaje (305-162+3-N1)

Kompleksi Freskia, Kryemedhenj, Kavaje

1
dhomat

1
Banjo

32.06m²
Sipërfaqja

Prona 305/162+3-N1 eshte pjese e nje kompleksi qe ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).

Ndertesa ku ndodhet prona eshte eshte e  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.

Njesia 305/162+3-N1 Ndodhet në ndertesen ne veri te kompleksit, katin perdhe; me orientim nga jugu. 

Hyrja realizohet nepermjet sheshit funksional te nderteses. Sipërfaqja e regjistruar e njesise eshte 32.06 m2.

Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe.

Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.

Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.

Apartament ne Golem, Kavaje (305-162+3-16)

Kompleksi Freskia, Kryemedhenj, Kavaje

2
dhomat

1
Banjo

60m²
Sipërfaqja

Apartamenti 305/162+3-16 eshte pjese e nje kompleksi qe ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).

Ndertesa ku ndodhet prona eshte eshte e  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.

Apartamenti ndodhet ne katin e katert teknik, i pozicionuar ne kendin verilindor te nderteses. 

Ndertesa ndodhet ne veri te kompleksit, ka formë drejtkendore ne plan dhe shtrirje sipas drejtimit lindje – perëndim. 

Apartamenti ka sipërfaqe 60 M2 dhe drejtim lindje – perëndim. 

Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe.

Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.

Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.

Apartament dupleks ne Golem Kavaje (305-136-N3) Shitur

Kompleksi Freskia, Kryemedhenj, Kavaje

3
dhomat

2
Banjo

56.59m²
Sipërfaqja

Prona nr 305/136-N3 eshte pjese e nje kompleksi qe ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).

Ndertesa ku ndodhet prona eshte eshte e  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.

Apartamenti eshte i tipit dupleks, organizuar si më poshtë:

Kati perdhe perbehet nga ambjentet e dites: dhome ndenje me aneks gatimi, tualet; 

Kati i sipërm (ndërkati) përbehet nga 2 dhoma gjumi, koridor, ballkon dhe një tualet. 

Apartamenti 305/136-N3 ka hyrje me vete, direkt nga sheshi funksional i nderteses qe ndodhet ne jug.  Sipërfaqja eshte 56.59 M2.

Siperfaqia e ambjenteve duke llogaritur dhe nderkatin eshte 122.41 m2.

Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe. 

Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.

Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.

Rifiniturat e brendshme jane te nje cilesie te mire si me poshte :

Dyshemete: Dyshemetë janë të shtruara me pllaka gres.

Muret/tavanet: Muret dhe tavanet janë të suvatuara dhe te lyera.

Dritaret dhe dyert e ballkoneve jane duralumini shoqeruar me grila. Dera e hyrjes eshte e blinduar.

Tualetet: Jane te shtruar dhe te veshur me pllaka qermike. 

Njesi tregetare ne Golem, Kavaje (305-162+2-N2)

Kompleksi Freskia, Kryemedhenj, Kavaje

1
dhomat

1
Banjo

44.92m²
Sipërfaqja

Prona 305/162+2-N2 eshte pjese e nje kompleksi qe ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).

Ndertesa ku ndodhet prona eshte eshte e  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.

Njesia 305/162+2-N2 ndodhet në ndertesen ne veri te kompleksit, katin perdhe; me orientim nga jugu. 

Hyrja realizohet nepermjet sheshit funksional te nderteses. Sipërfaqja e regjistruar e njesise eshte 44.92 M2.

Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe.

Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.

Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.

Apartament dupleks ne golem Kavaje (305-136-N2)

Kompleksi Freskia, Kryemedhenj, Kavaje

3
dhomat

2
Banjo

58.18m²
Sipërfaqja

Prona nr 305/136-N2 eshte pjese e nje kompleksi qe ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).

Ndertesa ku ndodhet prona eshte eshte e  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.

Apartamenti eshte i tipit dupleks, organizuar si më poshtë:

Kati perdhe perbehet nga ambjentet e dites: dhome ndenje me aneks gatimi, tualet; 

Kati i sipërm (ndërkati) përbehet nga 2 dhoma gjumi, koridor, ballkon dhe një tualet. 

Apartamenti 305/136-N2 ka hyrje me vete, direkt nga sheshi funksional i nderteses qe ndodhet ne jug.  Sipërfaqja eshte 58.18 M2.

Siperfaqia e ambjenteve duke llogaritur dhe nderkatin eshte 125.62 m2.

Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe. 

Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.

Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.

Rifiniturat e brendshme te nje cilesie te mire si me poshte :

Dyshemete: Dyshemetë janë të shtruara me pllaka gres.

Muret/tavanet: Muret dhe tavanet janë të suvatuara dhe te lyera.

Dritaret dhe dyert e ballkoneve jane duralumini shoqeruar me grila. Dera e hyrjes eshte e blinduar.

Tualetet: Jane te shtruar dhe te veshur me pllaka qermike. 

Apartament ne Golem, Kavaje (305-137+2-3)

Kompleksi Freskia, Kryemedhenj, Kavaje

2
dhomat

1
Banjo

56.66m²
Sipërfaqja

Apartamenti 305/137+2-3 ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).

Ndertesa ku ndodhet prona eshte pjese e nje kompleksi i cili eshte i  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.

Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe. 

Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.

Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.

Apartamenti 305/137+2-3 ndodhet ne katin e pare, i pozicionuar ne kendin jugperendimor te nderteses.

Apartamenti ka sipërfaqe 56.66 M2.

Apartament ne Golem, Kavaje (305-135+1-2)

Kompleksi Freskia, Kryemedhenj, Kavaje

2
dhomat

1
Banjo

56.73m²
Sipërfaqja

Apartamenti 305/135+1-2 ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ajo eshte e vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).

Ndertesa ku ndodhet prona eshte pjese e nje kompleksi i cili eshte i  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.

Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe. 

Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.

Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.

Prona 305/135+1-2, ndodhet ne katin e pare, i pozicionuar ne kendin jugperendimor te nderteses.

Apartamenti ka sipërfaqe 56.73 M2 dhe eshte i perbere nga dhome ndenje, dhome gjumi, tualet dhe ballkon.

Garazh ne rrugen P.N.Luarasi, Tirane (G40)

Rr. Petro Nini Luarasi, prane tregut elektrik, Tirane

12.1m²
Sipërfaqja

Ndertesa ne te cilen ben pjese garazhi ndodhet ne rrugen " Petro Nini Luarasi ", ne qytetin e Tiranes prane Tregut Elektrik dhe shkolles Mihal Grameno. 

Vendparkimi G 40 ka dimensione 5.5 x 2.2 m dhe ndodhet ne katin e dyte nentoke te nderteses.

Kalimi per ne kete kat realizohet me ane te pandusit b/a nga kati i pare nentoke.

Aksesi per ne katin e pare nentoke te nderteses realizohet me ane te pandusit b/a, te pozicionuar ne anen veri - lindore te saj drejteperdrejte nga rruga " Todi Shkurti ".

Zona ku ndodhet ndertesa eshte zone urbane me orientim banimi dhe sherbimi e cila karakterizohet nga nje nderthurje e objekteve ekzistues te tipit pallate 4-5 kat me objekte te reja shumekate si dhe objekte te ulta 2-3 kat te tipit vila individuale.

  Kufizimet e nderteses, ne te cilen ben pjese prona jane:

 ne Veri - me ndertese 1 kat, ne Jug - me rruge te brendshme kalimi midis ndertesave, ne    Lindje   - me rrugen " Todi Shkurti ", ne Perendim - me shesh ne funksion te nderteses.

Hyrja ne bodrume dhe garazhe realizohet nga hapesirat e perbashketa te kalimit. Gjithashtu kalimi ne katin e dyte nentoke realizohet edhe me ane te dy ashensoreve te nderteses.

Hyrja dhe dalja ne ndertese realizohet me ane te rruges " Todi Shkurti ", e pozicionuar ne anen lindore te nderteses.

Garazh ne rrugen P.N.Luarasi, Tirane (G39)

Rr. Petro Nini Luarasi, prane tregut elektrik, Tirane

12.1m²
Sipërfaqja

Ndertesa ne te cilen ben pjese garazhi ndodhet ne rrugen " Petro Nini Luarasi ", ne qytetin e Tiranes prane Tregut Elektrik dhe shkolles Mihal Grameno. 

Vendparkimi G 39 ka dimensione 5.5 x 2.2 m dhe ndodhet ne katin e dyte nentoke te nderteses.

Kalimi per ne kete kat realizohet me ane te pandusit b/a nga kati i pare nentoke.

Aksesi per ne katin e pare nentoke te nderteses realizohet me ane te pandusit b/a, te pozicionuar ne anen veri - lindore te saj drejteperdrejte nga rruga " Todi Shkurti ".

Zona ku ndodhet ndertesa eshte zone urbane me orientim banimi dhe sherbimi e cila karakterizohet nga nje nderthurje e objekteve ekzistues te tipit pallate 4-5 kat me objekte te reja shumekate si dhe objekte te ulta 2-3 kat te tipit vila individuale.

Kufizimet e nderteses, ne te cilen ben pjese prona jane:

ne Veri - me ndertese 1 kat, ne Jug - me rruge te brendshme kalimi midis ndertesave, ne    Lindje   - me rrugen " Todi Shkurti ", ne Perendim - me shesh ne funksion te nderteses.

Hyrja ne bodrume dhe garazhe realizohet nga hapesirat e perbashketa te kalimit. Gjithashtu kalimi ne katin e dyte nentoke realizohet edhe me ane te dy ashensoreve te nderteses.

Hyrja dhe dalja ne ndertese realizohet me ane te rruges " Todi Shkurti ", e pozicionuar ne anen lindore te nderteses.

Faqja 3 nga 12 faqe  < 1 2 3 4 5 >  Last ›