ALL ALL

m2 m2

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected] Të gjitha shpenzimet dhe taksat në lidhje me shitblerjen e pronave dhe detyrimet e prapambetura për çdo pronë (nëse ka) janë në ngarkim të blerësit.

Njësi

Shëngjin

3,060,000 ALL

Okazion

Arë

Durrës

50,000,000 ALL

24233m²

Okazion

Njësi

Tiranë

5,000,000 ALL

64.7m²

Shitur

Apartament

Tiranë

16,000,000 ALL

114.1m²

Shitur

Apartament

Tiranë

8,500,000 ALL

61.73m²

Shitur

Apartament

Shëngjin

2,400,000 ALL

53.2m²

Shitur

Garazhd

Tiranë

1,144,000 ALL

22.3 m2m²

Rezervuar

Are, Truall, Ndertese dhe linje rafinimi vaji

Durrës

44,000,000 ALL

11,760 m2m²

Okazion

Njësi

Krujë

13,500,000 ALL

420m²

Pezulluar

Njësi

Kavajë

41,598,000 ALL

1011.2m²

Okazion

Arë

Divjakë

1,980,000 ALL

6220m²

Per Shitje

Arë

Gjirokastër

5,500,000 ALL

5317m²

Okazion

Faqja 4 nga 14 faqe ‹ First  < 2 3 4 5 6 >  Last ›

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu