ALL ALL

m2 m2

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected] Të gjitha shpenzimet dhe taksat në lidhje me shitblerjen e pronave dhe detyrimet e prapambetura për çdo pronë (nëse ka) janë në ngarkim të blerësit.

Truall,Ndërtesë dhe Depo Karburanti

Tiranë

31,700,000 ALL

8020m²

Shitur

Apartament

Fier

3,000,000 ALL

69.2m²

Shitur

Truall dhe Ndërtesë

Fier

6,000,000 ALL

Per Shitje

Njësi

Kavajë

31,700,000 ALL

513m²

Okazion

Truall dhe Ndërtesë

Elbasan

22,000,000 ALL

300m²

Okazion

Njësi

Tiranë

7,100,000 ALL

65m²

Shitur

Truall dhe Ndërtesë

Vlorë

22,300,000 ALL

530m²

Okazion

Arë

Shkodër

2,332,000 ALL

1464m²

Rezervuar

Apartament

Durrës

66.5m²

Shitur

Ullishte

Kavajë

620,000 ALL

250m²

Per Shitje

Arë

Kavajë

1,500,000 ALL

400m²

Shitur

Truall dhe Ndërtesë (Ish-Depo Karburanti) 

Shkodër

16,800,000 ALL

33204m²

Okazion

Faqja 5 nga 14 faqe ‹ First  < 3 4 5 6 7 >  Last ›

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu