ALL ALL

m2 m2

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected] Të gjitha shpenzimet dhe taksat në lidhje me shitblerjen e pronave dhe detyrimet e prapambetura për çdo pronë (nëse ka) janë në ngarkim të blerësit.

Truall dhe Ndërtesë

Mirditë

4,400,000 ALL

5328.5m²

Okazion

Truall dhe Ndërtesë

Lezhë

2,250,000 ALL

4849m²

Shitur

Arë

Lezhë

1,500,000 ALL

5576m²

Shitur

Arë

Lezhë

2,540,000 ALL

11000m²

Shitur

Bodrum

Shëngjin

2,500,000 ALL

83.2m²

Shitur

Bodrum

Shëngjin

1,683,000 ALL

83.2m²

Shitur

Bodrum

Shëngjin

2,295,000 ALL

119.62m²

Per Shitje

Bodrum

Shëngjin

2,295,000 ALL

119.62m²

Per Shitje

Bodrum

Shëngjin

2,550,000 ALL

115m²

Per Shitje

Arë

Tiranë

8,600,000 ALL

7070m²

Pezulluar

Apartament

Shëngjin

2,400,000 ALL

53.6m²

Shitur

Apartament

Shëngjin

2,400,000 ALL

53.2m²

Shitur

Faqja 6 nga 14 faqe ‹ First  < 4 5 6 7 8 >  Last ›

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu