ALL ALL

m2 m2

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected] Të gjitha shpenzimet dhe taksat në lidhje me shitblerjen e pronave dhe detyrimet e prapambetura për çdo pronë (nëse ka) janë në ngarkim të blerësit.

Truall dhe Ndërtesë

Berat

400,000 ALL

100m²

Rezervuar

Bodrum

Tiranë

350,000 ALL

44m²

Shitur

Bodrum

Tiranë

650,000 ALL

96.5m²

Shitur

Apartament

Durrës

57.2m²

Shitur

Arë

Durrës

7,740,000 ALL

3580m²

Per Shitje

Arë

Durrës

3,240,000 ALL

6007m²

Shitur

Ullishte

Durrës

1,360,000 ALL

950m²

Shitur

Njësi

Durrës

7,200,000 ALL

176m²

Per Shitje

Njësi

Durrës

1,445,000 ALL

42m²

Shitur

Arë

Krujë

3,500,000 ALL

2357m²

Per Shitje

Apartament

Rrëshen

1,890,000 ALL

91m²

Per Shitje

Truall dhe Arë 

Durrës

5,000,000 ALL

3600m²

Shitur

Faqja 9 nga 14 faqe ‹ First  < 7 8 9 10 11 >  Last ›

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu