9 njesi ne Kryemedhenj Kavaje


  • 1
  • 2
  • 3

Karakteristikat

1082m²
Sipërfaqja

1082m²
Sipërfaqje Ndertese

2291
Zona Kadastrale

Përshkrimi

Pronat jane pjese e nje kompleksi turistik dhe ndodhen ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur "Plazhi i Golemit". Ato jane vendosur rreth 4 km ne juglindje te kryqezimit te rruges Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje, tek Plepat.

Kompleksi eshte e pozicionuar rreth 90m ne vije ajrore, ne perëndim te superstradës Durrës – Kavajë dhe rreth 400m larg nga bregu i detit.

Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta krysisht 10-15 vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi dhe tregtare, ndersa ne katet e siperme jane apartamente.

Aktualisht ofrohen per shitje 9 njesi me siperfaqe te ndryshme qe ne total jane 1082 m2.

Vendondodhja

Rr. Gjuzeve Kryemedhenj