Are +Truall Romanat Durres


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Karakteristikat

3600m²
Sipërfaqja

2500m²
Sipërfaqje Trualli

3236
Zona Kadastrale

Përshkrimi

 • Lloji i Pasurisë: Are+Truall
 • Sip.totale: 3600 m2
 • Sip.Trualli: 2500 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 5,400,000 Leke
 • Adresa: Romanat,Durrës

Prona eshte me titull pronësie Toka Arë, me siperfaqe 3600 m2 dhe ndodhet në Fshatin Romanat, Durrës. Prona ndodhet në një zonë rezidenciale dhe industriale, buzë rrugës nacionale “Tiranë - Kavajë”.Infrastruktura e zonës ku ndodhet prona është e mirë. Pronat ka akses direkt në rrugën Nacionale “Tiranë - Kavajë”, e cila është e shtruar dhe e asfaltuar. Nëpërmjet kësaj rruge prona lidhet me pikat kryesore të zonës si: Shijak, Durrës, Ndroq, Tiranë.Zona ku ndodhen prona  është një zonë me karakter rezidencial dhe industrial-komercial. Në të dy anët e rrugës nacionale janë të ndërtuara komplekse komerciale (Bar-Restorante) apo kapanone industriale, gjithashtu në zonë vihen re dhe ndërtesa me intensitet të ulët katesh të cilat janë të pozicionuara në qendrat e fshatrave përreth të distancuara nga rruga Nacionale. Prona eshte  e rrethuar me toka bujqësore, të cilat ishin të punuara ose jo.

Vendondodhja

Romanat, Durres (buzë rrugës nacionale “Tiranë - Kavajë”)