Are Sektori Rinia Durres


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Karakteristikat

6007m²
Sipërfaqja

3184
Zona Kadastrale

Përshkrimi

 • Lloji i Pasurisë: Are
 • Sip.totale: 6007 m2
 • Dokument Pronësie:Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 3,600,000 Leke
 • Adresa: Sektori Rinia,Durres

Prona eshte Toke Are me siperfaqe 6,007 m2 dhe ndodhet në fshatin Rinia, të qytetit të Durresit.Prona ndodhet në një terren fushor, dhe është e parrethuar. Aktualisht është e lirë nga strukturat ndërtimore.Infrastrukura e zonës ku ndodhet prona është e mirë, rruga kryesore është e shtruar dhe e asfaltuar.Zona ku ndodhet prona është një zonë me karakter rural, rezidencial dhe komercial. Në zonën përreth janë të ndërtuara shtëpi pushimi, komplekse apo Bar-Restorante.

Vendondodhja

Sektori Rinia, Durres (rreth 2.1 km në veri-perëndim të Fshatit Bishtkamëz)