Are ne Sovjan Korce


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Veçori

6671m²
Sipërfaqja

6671m²
Sipërfaqje Trualli

3469
Zona Kadastrale

4,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Listim i ri

Përshkrimi

Prona eshte toke are, perkatesisht pasuria nr. 1639/9, me titull pronesie “Are” me siperfaqe te regjistruar prej 66671 m2 , me vendodhje pergjate rruges Korce-Pogradec ,prane Fshatit Sovjan. Aktualisht prona e realizon aksesin në rrugën nacionale nga një rruge kalimi ndërmjet parcelash. Prona aktualisht eshte në gjendje të lirë, e mbuluar nga bimësi e barishtore. Prona dodhet në një terren fushor dhe eshte e rrethuar me bandiera prej betoni.

 

Cmimi Okazion per vetem 4,000,000 Leke

Harta

Sovjan Korce

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu