Are Sektori Rinia Durres


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Karakteristikat

22546m²
Sipërfaqja

3184
Zona Kadastrale

Përshkrimi

 • Lloji i Pasurisë: Are
 • Sip.totale: 22546 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 140,000,000 Leke
 • Adresa: Fshati Rinia, Durres

Prona ndodhet në veri të qytetit të Durrësit, në një distancë rreth 7 km nga qëndra e e tij, ne zonen e quajtur Porto-Romano, rreth 1.7km në verilindje te hidrovorit te Porto-Romanos.Prona perfshihet ne nje zone te studjuar nga ana urbanistike, si zone e parkut energjitik dhe perben nje nga zonat e preferuara për ushtrimin e aktivitetit të depozitimit, te ruajtjes dhe perpunimit të gazit dhe karburanteve.Ky aspekt shfaqet me ekzistencen e impianteve te depozitimit të gazit dhe karburanteve tashme ekzistuese siç eshte Terminali i karburanteve“Porto Romano Oil”, depozitat e “AV Gas”, “Kastratit”, “Bolv Oil”, “Europetrol”, “Gulf”, apo “Eroil”, qe shtrihen perreth prones, ne distance te afert me te, apo edhe porti i ri.
Porti eshte ne funksion te karakterit qe ka marre zona per depozitimin e gazit dhe karburanteve.

Vendondodhja

Parku Energjitik, Durres (Sektori Rinia, 300 m nga rruga kryesore)