Truall,Arë dhe Ndërtesë


  • 1
  • 2
  • 3

Veçori

6320m²
Sipërfaqja

500m²
Sipërfaqje Trualli

275m²
Sipërfaqje Ndertese

1059
Zona Kadastrale

2,500,000
Leke

Certifikatë pronësie

Per Shitje

Përshkrimi

Prona ndodhet ne largesi rreth 2.1 km ne perendim te kryqezimit te rruges Bilisht - Korce me rrugen Bilisht - Baban. Akses i mundshem dhe i lehte. Ndertesa perbehet nga nje ambjent kryesor dhe nje ambjent ndihmes dhe me pare eshte perdorur si njesi tregtare.

Harta

Baban, Devoll

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu