Bodrum


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Veçori

25m²
Sipërfaqja

25m²
Sipërfaqje Ndertese

8160
Zona Kadastrale

188,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Pasuria është e llojit "Bodrum" me sipërfaqe 25 m2,ndodhet në zonën kadastrale ZK 8160.

Bodrumi ndodhet në katin e dytë nëntokë të një ndërtese të re me 11 kate dhe 2 kate nëntokë ,të

pozicionuar pranë rrugës "Petro Nini Luarasi", në qytetin e Tiranës.Ndërtesa ku ndodhet bodrumi,pozicionohet 

në pjesën lindore të qytetit të Tiranës,në një distancë rreth 1.2 km nga qëndra e saj.

Harta

Rr. Petro Nini Luarasi, prane tregut elektrik, Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu