Godine industriale + Truall + Makineri   Ndroq Tirane


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Karakteristikat

6586m²
Sipërfaqja

4686m²
Sipërfaqje Trualli

1900m²
Sipërfaqje Ndertese

2776
Zona Kadastrale

Përshkrimi

 • Lloji i Pasurisë: Truall / Ndertese
 • Sip.totale: 6586 m2
 • Sip.Tr.: 4686 m2
 • Sip.Nd.: 1900 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 34,780,000 Leke
 • Cmimi i makinerive te vajit:  11,060,000 Leke
 • Adresa: Ndroq,Tirane

 

Prona eshte e perbere nga 1900 m2 ndertesa (godine industriale) dhe 4686 m2 troje. Ndërtesat jane pjese e një godine Indsutriale me seksione 1 dhe 2 kateshe, e cila eshte e ndertuar me konstruksion mbajtes me skelet betonarme, mure tulle dhe mbulese me konstruksion metalik dhe cati me tjegulla.Ndertesa  aktualisht funksionon së bashku me ndertesen kufitare dhe ka funksionuar si fabrike perpunimi vaji. Trojet  perreth ndërteses jane pjeserisht të shtruar me beton dhe pjeserisht të trajtuar me materiale inerte.Infrastrukura e zones ne te cilen ndodhet prona eshte e mire. Rruget kryesore  të zones jane te shtruara dhe te asfaltuara. Pronat kanë akses në rrugën dytësore, që kalon në anën lindore të pronave, e cila eshte  pjesërisht e trajtuar me materiale inerte.

Ndertese     110/13   /  Sip. 950 m2     / Cmimi:   9,400,000 Leke

Truall          110/12   /  Sip.  1706 m2  /  Cmimi:  1,400,000 Leke

Truall          110/10   /  Sip.  1880 m2  /  Cmimi:   4,200,000 Leke

Truall          110/16  /  Sip.   380 m2   /  Cmimi:   680,000 Leke

Truall          110/14  /  Sip.   720 m2  /   Cmimi:    2,500,000 Leke

Ndertese    110/11  /  Sip.    950 m2  /   Cmimi:    16,600,000 Leke

Vendondodhja

Ndroq, Tirane (100 m larg gjimnazit Sadi Nuri)