Kullotë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Veçori

1500m²
Sipërfaqja

1500m²
Sipërfaqje Trualli

8541
Zona Kadastrale

3,870,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 4,500,000 All në 3,870,000 All

Prona ndodhet në një zonë rurale me përdorim miks: me shtëpi të reja një dhe dy katëshe, me bare dhe restorante, si dhe me mjaft toka të lira buqjësore & kullota, pjesërisht të mbjella me
kultura bujqësore.Prona ka komunikim të mirë me rrugë. Kështu nëpërmjet rrugës hyrëse që kalon në veri tësaj, prona lidhet pak metra në lindje direkt me rrugën nacionale Tepelenë – Gjirokastër e cilaështë e asfaltuar, kurse rruga hyrëse e brendshme është e shtruar me çakëll, lehtësisht të aksesueshme. Prona aktualisht, është kthyer në një truall i cili është zhvilluar me një kompleks sportiv: me ndërtesë 3-kat dhe dy fusha sporti.

Harta

Virua, Gjirokastër

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu