Ndërtesë 


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19

Veçori

7
Dhoma

3
Banjo

92.5m²
Sipërfaqja

92.5m²
Sipërfaqje Ndertese

8523
Zona Kadastrale

Vërtetim Hipotekor

Shitur

Përshkrimi

Prona eshte e llojit ndertese, me siperfaqe ndertese 92.5m2 dhe funksionon si nje shtepi banimi 2 kate. Ne veri-perendim te prones ne nje distance rreth 200m larg, kalon rruga kryesore e zones “Iliaz Kosova”.Zona ku përfshihet prona është me karakter të theksuar banimi, e krijuar e re gjatë dy dekadave të fundit, e zhvilluar me ndërtesa individuale 1-2 dhe 3 katëshe tip vilash, me oborre te rrethuar.Zona pershkohet nga nje rrjet rrugor i brendshem i cili krijon mundesi te mira te komunikimit me rruget lidhese dhe me pas ato kryesore.Rreth 250m ne anen veri-lindore te prones ndodhet Shkolla 9-vjecare “Sul Misiri”.Ndertesa eshte realizuar me konstruksion me sistem tra-kollone, me mure te jashtme muri tulle dhe mure te brendshme prej gipsi.Ajo ka arkitekture bashkohore me fasada te suvatuara dhe te lyera me boje plastike.Hyrja ne ndertese realizohet ne fasaden jugore te saj.Pjesa e hyrjes ne ndertese eshte e ngritur me 2 shkalle, paraqitet e shtruar me pllaka dekorative.Kati perdhe eshte i perbere nga nje ambjent kryesor ndenje, ambjent gatimi, korridor, nje dhome gjumi, nje tualet si dhe kafazi i shkalleve.Kati i pare eshte i perbëre nga nje sallon, dy dhoma gjumi, dy tualete, dhome e cila mund shfrytezohet si depo, korridor si dhe nje ballkon i orientuar nga ana e fasades jugore.Rifiniturat e brëndshme dhe sherbimetAto paraqiten të një cilesie te mire, por ne vende te caktuar ishin te demtura, të trajtuara pothuajse njëlloj në të dyja katet.- Dyshemete: Dyshemeja ne katin perdhe eshte e shtruar me pllaka mermeri te cilesise se mire ne pjesen me te madhe te ambjenteve, nje pjese ne ambjentin e ndenjes eshte e shtruar me parket laminat.Dyshemeja ne katin e dyte eshte e shtruar me parket laminat te cilesise se mire ne te gjitha ambjentet. Ballkoni eshte i shtruar me pllaka gres.- Shkallët: Bazamaket e shkalleve jane me pllaka mermeri cilesore.Muret/Tavanet: Muret e tavanet jane te suvatuar dhe te lyer me boje plastike. Ne kendin ku ndodhet vatra e zjarrit eshte veshur me pllaka guri dekorative.- Dyer/Dritare: Dyer e brendshme te baneses paraqiten tamburato me carje xhami dhe me elemete dekorative. Dritaret jane prej duralumini cilesore.- Tualetet: Tualetet si ne katin perdhe, ashtu edhe ne katin e pare kane punime te te njejit standart. Te shtruar me pllaka gres, te mje cilesie te mire si dhe te pajisur me te gjitha hidrosanitaret e nevojshme.- Rrjetet e shërbimeve: Banesa dy kateshe eshte me te gjitha rrjetet e sherbimeve dhe infrastruktures se brendshme te cilet funksiononin normalisht.

Harta

Lgj. Hekurudha, Elbasan

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu