Njësi


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Veçori

1
Dhoma

1
Banjo

21.68m²
Sipërfaqja

21.68m²
Sipërfaqje Ndertese

8310
Zona Kadastrale

606,100
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga  720,000All  në  606,100All 

Njesia tregtare ndodhet ne rrugen Gjergj Legisi, në katin perdhe te nje godine banimi dhe sherbimi 6katëshe dhe ka siperfaqe 21.68 m2. Hyrja kryesore në prone realizohet  direkt nga sheshi i brendshëm para pallatit, nëpërmjet shkallëve të jashtme zbritëse betoni,  pjesë e pronës & vetratës prej xhami të pajisur me qepen metalik, me hapje mekanike. Ne katin perdhes te pallatit janë vendosur ambjente tregtare dhe/ose shërbimi ndersa katet e tjera janë me apartamente banimi. Nga brenda prona perbehet nga nje ambjent i vetem i hapur dhe një tualet. Prona ka komunikim të mirë me rrugë. Ajo lidhet me rrugëm “Gjergj Legisi” dhe një rruge hyrëse të brendshme të bllokut të pallateve.Rrugët kryesore te zones paraqiten ne kushte te mira. 

Harta

Rruga Gjergj Legisi, Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu