Are Kashar Tirane


  • 1
  • 2

Karakteristikat

1600m²
Sipërfaqja

1600m²
Sipërfaqje Trualli

0m²
Sipërfaqje Ndertese

2119
Zona Kadastrale

Përshkrimi

  • Lloji i Pasurisë: Are
  • Sip.totale: 1600 m2
  • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
  • Cmimi: 8,000,000 Lekë
  • Adresa: Katund i Ri,Kashar,Tiranë

Prona ndodhet ne zonen e fshatit Katund i Ri, në një distancë rreth 750m në  jugperendim te mbikalimit të Kasharit.Parcela paraqitet në gjendje toke natyrale, eshte e hapur ne te gjitha anet. Prona ka parametra shume te mire per t'u  zhvilluar me ndertim, ne perputhje me karakterin e zones perreth. Zona paraqitet me infrastrukture shume te mire rrugore. Rruget e brendshme që mundesojnë lidhjen me autostradën paraqiten ne kushte dhe gjëndje të mire, të sistemuara dhe te shtrura pjeserisht me asfalt e pjeserisht me beton. 

 

Vendondodhja

Katund i ri, Kashar, Tirane