Truall ( Pike Karburanti) Dragostunje Librazhd


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14

Karakteristikat

650m²
Sipërfaqja

650m²
Sipërfaqje Trualli

200m²
Sipërfaqje Ndertese

1527
Zona Kadastrale

Përshkrimi

 • Lloji i Pasurisë: Truall
 • Sip.totale: 650 m2
 • Sip.Tr.: 650 m2
 • Sip.Nd.: 200 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 14,600,000 Leke
 • Adresa: Dragostunje, Librazhd

 

Prona ndodhet ne nje largesi afro 1.5km ne lindje te qendres se qytetit te Librazhdit. Ajo eshte e pozicionuar ne veri te rruges nacionale Librazhd-Prrenjas, ne anen juglindore te rruges per ne fshatin Dragostunje.Prona ndodhet ne kryqezim te ketyre rrugeve, me pamje te hapur e komunikim te drejtperdrejte me rrugen nacionale.Prona ka pozicion shume te favorshem ne zone, ne lidhje me destinacionin dhe sherbimin qe ajo ofron si karburant.Tenda e karburantit ka formë drejtkëndore në plan me siperfaqe rreth 110m2, me dimensione 8m x 13.7m, me brinjën më të madhe pingul me aksin e autostrades.Ajo ka lartësi 4.8 m dhe është realizuar me konstruksion metalik, mbeshtetet mbi 4 kolona rrethore metalike.Tenda eshte e veshur me alukobond, dhe ka ndriçim te inkorporuar ne te.Nen tenden e karburantit janë vendosur 2 distributore karburanti. Njeri nga distributoret eshte me 6 pistoleta dhe tjetri me dy pistoleta Gjithashtu ne pjesen e truallit ku jane vendosur depozitat e karburantit ndodhen dy distributore perkatesisht me 8 pistoleta dhe me 4 pistoleta

Vendondodhja

Dragostunje, Librazhd