Truall dhe Ndërtesë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Veçori

4
Dhoma

4
Banjo

300m²
Sipërfaqja

300m²
Sipërfaqje Trualli

160.9m²
Sipërfaqje Ndertese

8524
Zona Kadastrale

22,000,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 25,000,000 All në  22,000,000 All.

Vile 3 kateshe per shitje ne Elbasan. Kati perdhe perbehet nga hyrja, garazhi me tualet dhe ambjente ndihmese. Ne katin e pare dhe te dyte ndodhen nga 2 dhoma, nje kuzhine, nje ambjent ndenje dhe 2 tualete ne seicilin kat.Trualli ka nje siperfaqe prej 300 m2 dhe cdo kat 160 m2 secili.

Harta

Lagja "Partizani",Elbasan

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu