Truall + Ndertese Elbasan


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Karakteristikat

4
dhomat

4
Banjo

300m²
Sipërfaqja

300m²
Sipërfaqje Trualli

160.9m²
Sipërfaqje Ndertese

8524
Zona Kadastrale

Përshkrimi

  • Lloji i Pasurisë: Truall
  • Sip.Tr.: 300 m2
  • Sip.Nd.: 160.9 m2
  • Dokument Pronësie: Vertetim Hipotekor
  • Cmimi:  33,000,000 Leke
  • Adresa: Lgj." Partizani" ,Elbasan

 

Vile 3 kateshe per shitje ne Elbasan. Kati perdhe perbehet nga hyrja, garazhi me tualet dhe ambjente ndihmese. Ne katin e pare dhe te dyte ndodhen nga 2 dhoma, nje kuzhine, nje ambjent ndenje dhe 2 tualete ne seicilin kat.Trualli ka nje siperfaqe prej 300 m2 dhe cdo kat 160 m2 seicili.

Vendondodhja

Lagja "Partizani"