KOKSH nderon Drejtorin Ekzekutiv te Raiffeisen Bank me medaljen e mirenjohjes


15.6.2008

Ne ambjentet e “Tirana International Hotel” u organizua nje ceremoni me rastin e mbylljes se Lojerave Olimpike “Pekin 2008”, ku Shqiperia u perfaqesua me nje delegacion olimpik te perbere nga 11 sportiste. Pjesemarrja e mire dhe rezultatet e kenaqshme bene qe Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar, qe organizoi kete ceremoni, t’a vleresoje si mjaft te suksesshem misionin “Pekin 2008”, duke hedhur idene per nisjen e shpejte te pergatitjeve per ne Lojerat Olimpike “Londer 2012”. Krahas kesaj, Presidenti KOKSH ne fjalen e tij solli ne vemendje te drejtuesve te federative sportive pergatitjet per Lojerat Mesdhetare te vitit 2009. Ne kete ceremoni mori pjese Zv/Kryeministri Z. Genc Pollo, Zv/Minstri i Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve, Z. Ekrem Spahia si dhe Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen Bank, Z. Oliver J. Whittle. Raiffeisen Bank ishte Co-Sponsor Gjeneral i KOKSH ne Lojerat Olimpike “Pekin 2008. Per kete arsye Presidenti i KOKSH-it Z. Hysen Domi i akordoi Z. Whittle nje dekorate mirenjohjeje per mbeshtetjen dhe ndihmen e dhene per pjesemarrjen e delegacionit tone ne “Pekin 2008”.

Komuniteti Evropian ka vene ne dispozicion 15 mije dollare per sportistet e rinj, te cilet mendohen te jene baza e perzgjedhkes per ekipin olimpik “Londer 2012”. Z. Whittle dorezoi nje nga çeqet qe iu shperndane sportisteve te rinj te talentuar, te cilet synojne te kapin normat per ne Olimpiaden e Londres. Z. Whittle u uroi suksese te metejshme sportisteve te rinj dhe premtoi per mbeshtetje te vazhdueshme te Raiffeisen Bank ne fushen e sportit.