Njoftim për klientët! Degë me personel të reduktuar


17.12.2020

Të nderuar klientë,  

Duke ju kërkuar ndjesë, ju njoftojmë se disa degë të rrjetit tonë do të ofrojë shërbim me numër stafi të reduktuar duke filluar nga data: 25 Nëntor – 15 Dhjetor 2020.

Më poshtë do të gjeni degët që do të funksionojnë me staf të reduktuar, orarin e veprimeve si dhe degën më të afërt ku ju mund të merrni shërbim në rast se krijohet rradhë.

Ju ftojmë të përdorni Raiffeisen ON ose rrjetin tonë të ATM’ve. Gjithashtu për çdo pyetje apo informacion mund të na kontaktoni në kanalet e tjera të komunikimit si web, RONA dhe telefon

www.raiffeisen.al

RONA në web, wWhatsapp, Viber, FB Messenger

+355 42381381

 

Dega me staf të reduktuar

Orari i veprimeve me klientin

Dega më e afërt

Dega Digjitale Blloku i Ambasadave

08:30 – 17:00

Dega Rruga e Kavajës

Dega Sauk

08:30 – 15:30

Dega ETC ose Dega Abdyl Frashëri

Dega Rruga e Durrësit

08:30 – 15:30

Dega Rruga e Kavajës

Dega Zogu i Zi

08:30 – 15:30

Dega Laprakë

Dega Vila Goldi

08:30 – 15:30

Dega Rruga Bardhyl ose Dega Ferit Xhajko

Dega Kombinat

08:30 – 15:30

Dega “Unaza e Re”

Dega “Brryli”

08:30 – 15:30

Dega Rruga Bardhyl

Dega Vorë

08:30 – 15:30

Dega “Henry”

Dega Digjitale Ali Demi

08:30 – 17:00

Dega Rruga Bardhyl

Dega Nr. 2 Fier

08:30 – 15:30

Dega Nr. 1 Fier

Dega Nr. 2 Korcë

08:30 – 15:30

Dega Nr. 1 Korcë

Dega Nr. 2 Vlorë

08:30 – 15:30

Dega Nr. 1 Vlorë

Dega Nr. 2 Elbasan

08:30 – 15:30

Dega Nr. 1 Elbasan

Dega Vollga

08:30 – 15:30

Dega Durrës pranëBashkisë

Dega Shkozet

08:30 – 15:30

Dega Durrës pranë Bashkisë ose Dega Stacioni i Trenit

Me respekt,

Raiffeisen BANK