ALL ALL

m2 m2

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected] Të gjitha shpenzimet dhe taksat në lidhje me shitblerjen e pronave dhe detyrimet e prapambetura për çdo pronë (nëse ka) janë në ngarkim të blerësit.

Arë

Shkodër

1,445,000 ALL

8800m²

Per Shitje

Truall dhe Ndërtesë

Gjirokastër

40,000,000 ALL

5000m²

Okazion

Arë dhe Ndërtesë

Korcë

5,500,000 ALL

2255m²

Shitur

Arë

Kavajë

2,550,000 ALL

2000m²

Shitur

Arë

Kavajë

7,847,000 ALL

12600m²

Shitur

Njësi

Tiranë

5,100,000 ALL

96.92m²

Per Shitje

Njësi

Tiranë

606,100 ALL

21.68m²

Shitur

Arë

Korcë

11,500,000 ALL

5812m²

Per Shitje

Arë

Pogradec

540,000 ALL

1580m²

Rezervuar

Truall dhe Arë

Kavajë

10,350,000 ALL

5476m²

Shitur

Truall dhe Ndërtesë

Përmet

631.88m²

Shitur

Truall dhe Ndërtesë

Korcë

2,700,000 ALL

1675m²

Per Shitje

Faqja 12 nga 14 faqe ‹ First  < 10 11 12 13 14 > 

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu