ALL ALL

m2 m2

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike prona@raiffeisen.al Të gjitha shpenzimet dhe taksat në lidhje me shitblerjen e pronave dhe detyrimet e prapambetura për çdo pronë (nëse ka) janë në ngarkim të blerësit.

Bodrum

Tiranë

188,000 ALL

25m²

Shitur

Truall dhe Ndërtesë

Kavajë

32,905,000 ALL

4850m²

Okazion

Apartament

Tiranë

1,250,000 ALL

75m²

Per Shitje

Apartament

Kavajë

2,500,000 ALL

71m²

Per Shitje

Truall dhe Ndërtesë

Korcë

1,600,000 ALL

Per Shitje

Ndërtesë

Belsh

1,600,000 ALL

50m²

Shitur

Njësi

Korcë

4,900,000 ALL

90.17m²

Per Shitje

Arë

Vlorë

4,900,000 ALL

5360m²

Listim i ri

Njësi

Shëngjin

6,100,000 ALL

Shitur

Njësi

Shëngjin

5,600,000 ALL

Shitur

Njësi

Shëngjin

5,600,000 ALL

Shitur

Njësi

Shëngjin

5,200,000 ALL

Shitur

Faqja 3 nga 14 faqe  < 1 2 3 4 5 >  Last ›

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu