ALL ALL

m2 m2

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected] Të gjitha shpenzimet dhe taksat në lidhje me shitblerjen e pronave dhe detyrimet e prapambetura për çdo pronë (nëse ka) janë në ngarkim të blerësit.

Truall dhe Ndërtesë

Tiranë

30,000,000 ALL

5028m²

Okazion

Njësi

Tiranë

2,100,000 ALL

109m²

Shitur

Njësi

Kavajë

1,000,000 ALL

50.35m²

Shitur

Njësi

Kavajë

2,600,000 ALL

58.064m²

Shitur

Njësi

Kavajë

1,500,000 ALL

32.06m²

Shitur

Apartament

Kavajë

60m²

Shitur

Apartament  

Kavajë

56.59m²

Shitur

Njësi

Kavajë

2,300,000 ALL

44.92m²

Shitur

Apartament

Kavajë

2,500,000 ALL

56.66m²

Shitur

Apartament

Kavajë

2,550,000 ALL

56.73m²

Shitur

Garazhd

Tiranë

280,000 ALL

12.1m²

Shitur

Garazhd

Tiranë

300,000 ALL

12.1m²

Shitur

Faqja 7 nga 14 faqe ‹ First  < 5 6 7 8 9 >  Last ›

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu