ALL ALL

m2 m2

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected] Të gjitha shpenzimet dhe taksat në lidhje me shitblerjen e pronave dhe detyrimet e prapambetura për çdo pronë (nëse ka) janë në ngarkim të blerësit.

Garazhd

Tiranë

350,000 ALL

18.4m²

Shitur

Garazhd

Tiranë

19m²

Shitur

Garazhd

Tiranë

13.5m²

Shitur

Njësi

Pogradec

36.5m²

Pezulluar

Garazhd

Tiranë

13.5m²

Shitur

Garazhd

Tiranë

350,000 ALL

12.9m²

Shitur

Garazhd

Tiranë

350,000 ALL

16.5m²

Shitur

Garazhd

Tiranë

450,000 ALL

20.4m²

Shitur

Garazhd

Tiranë

15.2m²

Shitur

Garazhd

Tiranë

22m²

Shitur

Truall dhe Ndërtesë 

Elbasan

1,190,000 ALL

150m²

Per Shitje

Njesi

Durrës

1,100,000 ALL

23m²

Shitur

Faqja 8 nga 14 faqe ‹ First  < 6 7 8 9 10 >  Last ›

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu