Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

400m²
Sipërfaqja

400m²
Sipërfaqje Trualli

1791
Zona Kadastrale

1,500,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona është e tipit Tokë Arë dhe ndodhet në Fshatin Golem, Kavajë, me siperfaqe 400 m2. Prona lokalizohet rreth 600 m në anën lindore të Hotel “Mali i Robit”, rreth 900 m në lindje të Bregut të Detit dhe ka akses të drejtpërdrejtë me rrugën dytësore Plepa-Kavaje e cila ështe e shtruar dhe e asfaltuar dhe paraqitet në gjendje të mirë. 
Zona në të cilën ndodhet prona  është një zonë me karaktet rezidencial,komercial dhe turistik. 
Prona është lënë në gjendje të lirë pa investime ne te. 

Harta

Golem, Kavajë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu