Në pritje të Godosë (BE)


25.11.2021

Integrimi i Shqipërisë në BE ka qenë dhe do të jetë një objektiv i rëndësishëm për modernizimin dhe përparimin e vendit. Progresi do të varet nga vullneti i BE-së për të marrë një rol më të fortë në oborrin e saj, pra në Ballkanin Perëndimor, por edhe i Shqipërisë për të konsoliduar reformat e vështira por të domosdoshme për të ngritur standardet e jetesës së qytetarëve të saj.

Raportin e plotë e gjeni duke klikuar këtu.